Stratégia
Kína
Nyelvsuli
Két lépéssel Ön elõtt
Vagy itt, vagy ott
Ahány anya annyi nyelv
A nagyonjo.com a tafinaf.com magyar nyelvû válogatása.

A magyar ember burokban él. Ha kiteszi a lábát külföldre, kerülgetik a helyiek mert halvány fogalma sincs arról, hogy mi történt az elmúlt pár évtizedben a világban. Sosem késõ szabad, független, tájékozott emberként élni. Az alábbi ábrán érdemes megfigyelni, hogy a magyar ember egész Európában a legkevesebb idegen nyelvet beszéli. Teszi ezt ahhoz képest, hogy az õ anyanyelve mások által a legkevésbé beszélt nyelv Európában, de talán a világon is. Ha ezt a két furcsa statisztikát egymás mellé tesszük, talán érthetõ, hogy miért kéne egy kicsit összeszednünk magunkat.

Ehhez nyújtunk hathatós segítséget. Többek között, mert azon felül, hogy egy világban jártas embert faragunk bárkibõl, még külön két területen is segítünk eligazodni. A stratégiai látásmód az ember (vagy a cége) túlélési esélyeit hivatott maximalizálni, míg Kína és a kínai kultúra ismerete akkor lehet hasznos, ha az ember már rájött, hogy a jövõben elõbb-utóbb erre úgyis szüksége lesz: és miért ne biztosítsa be magát azzal, hogy elõre tanul.


Ha már tud angolul, érdemes meglátogatni a tafinaf.com oldalunkat. Ha még nem tud angolul, akkor mars a nyelvsuliba. Ha utálja az angolokat, akkor tanuljon meg franciául, spanyolul, arabul, kínaiul vagy oroszul (az ENSZ hivatalos nyelvei), de egyiket sem tudni: az vakmerõség.

Vegye fel a kapcsolatot E-Mailben és a többit személyesen...